Reports are not displayed: There was an error processing coverage reports

Description

Most of the reports show zero coverage and when I try to open any report I see the error: “There was an error processing coverage reports.”

Repository

Additional Information

Example of the latest commit

Commit: https://github.com/vividus-framework/vividus/commit/103fa16ef5830a87f6ebad2d8416b29a32560a9b
Travis CI build: https://travis-ci.com/vividus-framework/vividus/jobs/262360254

$ bash <(curl -s https://codecov.io/bash)
  _____          _
 / ____|        | |
| |     ___   __| | ___  ___ _____   __
| |    / _ \ / _` |/ _ \/ __/ _ \ \ / /
| |___| (_) | (_| |  __/ (_| (_) \ V /
 \_____\___/ \__,_|\___|\___\___/ \_/
                              Bash-20191120-4983e44
==> Travis CI detected.
    project root: .
--> token set from env
    Yaml not found, that's ok! Learn more at http://docs.codecov.io/docs/codecov-yaml
==> Running gcov in . (disable via -X gcov)
==> Python coveragepy not found
==> Searching for coverage reports in:
    + .
    -> Found 22 reports
==> Detecting git/mercurial file structure
==> Appending build variables
    + TRAVIS_OS_NAME
    + openjdk12
==> Reading reports
    + ./vividus-plugin-xml/output/reports/jacoco/test/jacocoTestReport.xml bytes=14944
    + ./vividus-plugin-ssh/output/reports/jacoco/test/jacocoTestReport.xml bytes=63574
    + ./vividus-util/output/reports/jacoco/test/jacocoTestReport.xml bytes=79173
    + ./vividus-soft-assert/output/reports/jacoco/test/jacocoTestReport.xml bytes=67970
    + ./vividus-http-client/output/reports/jacoco/test/jacocoTestReport.xml bytes=89760
    + ./vividus-agent-reportportal/output/reports/jacoco/test/jacocoTestReport.xml bytes=6639
    + ./vividus-allure-adaptor/output/reports/jacoco/test/jacocoTestReport.xml bytes=69824
    + ./vividus-bdd-engine/output/reports/jacoco/test/jacocoTestReport.xml bytes=244673
    + ./vividus-reporter/output/reports/jacoco/test/jacocoTestReport.xml bytes=25128
    + ./vividus-plugin-db/output/reports/jacoco/test/jacocoTestReport.xml bytes=30382
    + ./vividus-plugin-rest-api/output/reports/jacoco/test/jacocoTestReport.xml bytes=105620
    + ./vividus-plugin-excel/output/reports/jacoco/test/jacocoTestReport.xml bytes=26118
    + ./vividus-plugin-aws-s3/output/reports/jacoco/test/jacocoTestReport.xml bytes=5559
    + ./vividus-plugin-web-app-to-rest-api/output/reports/jacoco/test/jacocoTestReport.xml bytes=47135
    + ./vividus-test-context/output/reports/jacoco/test/jacocoTestReport.xml bytes=14690
    + ./vividus-plugin-html/output/reports/jacoco/test/jacocoTestReport.xml bytes=9187
    + ./vividus-plugin-visual/output/reports/jacoco/test/jacocoTestReport.xml bytes=43653
    + ./vividus/output/reports/jacoco/jacocoIntegrationTestReport/jacocoIntegrationTestReport.xml bytes=140320
    + ./vividus/output/reports/jacoco/test/jacocoTestReport.xml bytes=140315
    + ./vividus-plugin-csv/output/reports/jacoco/test/jacocoTestReport.xml bytes=16103
    + ./vividus-plugin-web-app/output/reports/jacoco/test/jacocoTestReport.xml bytes=909792
    + ./vividus-plugin-parquet/output/reports/jacoco/test/jacocoTestReport.xml bytes=4247
==> Appending adjustments
    http://docs.codecov.io/docs/fixing-reports
    -> No adjustments found
==> Gzipping contents
==> Uploading reports
    url: https://codecov.io
    query: branch=master&commit=103fa16ef5830a87f6ebad2d8416b29a32560a9b&build=853.1&build_url=&name=&tag=&slug=vividus-framework%2Fvividus&service=travis&flags=&pr=false&job=262360254
    -> Pinging Codecov
https://codecov.io/upload/v4?package=bash-20191120-4983e44&token=secret&branch=master&commit=103fa16ef5830a87f6ebad2d8416b29a32560a9b&build=853.1&build_url=&name=&tag=&slug=vividus-framework%2Fvividus&service=travis&flags=&pr=false&job=262360254
    -> Uploading
    -> View reports at https://codecov.io/github/vividus-framework/vividus/commit/103fa16ef5830a87f6ebad2d8416b29a32560a9b
Done. Your build exited with 0.

Codecov report: https://codecov.io/github/vividus-framework/vividus/commit/103fa16ef5830a87f6ebad2d8416b29a32560a9b

It looks like your reports were expired. This can happen if you are uploading cached reports.

For more details, please so here: https://docs.codecov.io/docs/codecov-yaml#section-expired-reports

@drazisil Thank you, this config solved the issue. I think it happened because of Gradle caching mechanism