Coverage reports uploaded successfully by Travis CI (jacocoTestReport.xml) but no files in Codecov where found

Description

Coverage reports uploaded successfully by Travis CI (jacocoTestReport.xml) but no files in Codecov where found.

Repository

The repo - https://github.com/hpnog/computingProblems
Last build - https://travis-ci.com/hpnog/computingProblems/jobs/271005884
CodeCov report - https://codecov.io/gh/hpnog/computingProblems/tree/c389f4281590553a7362a22557346f3d10251e20

Additional Information

As you can see, according to the travis build logs, the report is correctly sent and, when building locally, the coverage report is generated and correctly so. However, codecov does not identify the .kt files.

Any help with this issue?

Hi @hpnog,

When we view the build tab for that commit https://codecov.io/gh/hpnog/computingProblems/commit/c389f4281590553a7362a22557346f3d10251e20/build

I can see that the files in the coverage report do not match the path of the files in the network section. Adding a path fix line to your codecov.yml file is the easiest way to fix this.

You can read more here: https://docs.codecov.io/docs/fixing-paths

Hi @drazisil,

I’ve already tried different fix command combinations but none of them have worked yet.
I have failed yet to fully understand which paths you say do not match… as such I have not yet been sure I am trying to correct the right path…

Can you help?

Can you try adding -R src/leetCodeSolutions/ to the end of your bash uploader command as see if that helps?

1 Like

Hi @drazisil.

It did not work using that line only on the bash cmd… it ended up only selecting the cpp files…
However, with your help, I ended up fixing the issue! I’ll leave the PR here if anyone wants to take a look.
PR: https://github.com/hpnog/computingProblems/pull/8

Thanks!

1 Like

Thanks for posting the solution for others @hpnog!! Obrigado

1 Like