Bitbucket avatars do not display

Screen Shot 2020-10-31 at 2.35.15 PM

Any ideas? It looks like when you inspect the browser there are errors. I would add more images, but as a new user they are limiting me to one.

But, here is one:

bb:1 Refused to load the image ‘https://d301sr5gafysq2.cloudfront.net/3e9169c4df93/img/default_team_avatar/team_blue.svg’ because it violates the following Content Security Policy directive: "img-src ‘self’ https://googletagmanager.com https://googleads.g.doubleclick.net https://www.google.com https://www.google-analytics.com https://bitbucket-assetroot.s3.amazonaws.com

@cforte, thanks for bringing this up. What’s the repository for this?

django-canvas-lti-dashboard

But, it is everything related to BB it seems.

@cforte, thanks I’ll let the product team know

@cforte, we made a fix for this, can you try logging out, clearing cookies, and back in and seeing if it’s still a problem?

Sorry, Tom, I just saw this. It seems like it is still an issue. I added the screen shots from when I inspect the browser from both Chrome and FireFox.

There is now another issue it seems. The Syncing doesn’t go away (see screen shot).

@cforte, apologies I spoke too soon. We had merged the fix but not deployed. Are you still seeing the Bitbucket issue?

As for syncing, we were experiencing a different issue over the weekend. Can you confirm this is still happening for you?

Well, you have one, but there are many other icons that do not display. The avatar for the user, the commit icons, etc. I’m still getting this error in the browser inspect, “because it violates the following Content Security Policy directive: "img-src 'self’”.

@cforte, got it thanks for the update. I’ll loop in the product team that this might not have been fixed.

@cforte, we made some more fixes on our end, would you be able to see if you can load avatars?

Sorry, Tom. Nothing has changed.

Got it @cforte, would you mind posting the avatar network URLs and the console errors again?